Toont alle 12 resultaten

199,50

Voor preventief gebruik en bij verschillende lichte lichamelijke klachten. Zorgt voor (preventief) onderhoud en herstel van het gehele lichaam.

199,50

Ter bevordering van spierversterking, spieropbouw en het leveren van topprestaties bij (sport)paarden. Ook voor grote jonge paarden en bij veulens met een moeilijke start.

89,00

Voor gebruik bij tekort aan Vitamine E. Voor (sport)paarden met problemen met spieren en zenuwen. Sterke anti-oxidant voor het afremmen van celveroudering.

127,00

Voor de optimalisering van het energieproces en tevens ter ondersteuning van het spiermetabolisme. Voor prestatieverhoging bij (sport)paarden.

76,00

Meest krachtige kruidenselectie wat de werking van het bewegingsstelsel verzacht, verlicht en ondersteunt om (sport)paarden optimaal te laten presteren.

69,00

Voor (sport)paarden die onderhevig zijn aan stress voorafgaand aan wedstrijden of bij transport. Ook voor boxrust en bij zadelmak maken.

169,00

Als beste ondersteuning voor het behoud van de conditie van pezen, spieren en ligamenten bij (sport)paarden.

199,50

Voor gebruik bij veulens, hardgroeiende jonge paarden en na orthopedische operaties. Verbeterde werking op het gehele bewegingsapparaat.

119,95

tweekleurig zweetdeken van uitstekende kwaliteit anti-pilling fleece Absorbeert zweet en water, houdt je paard warm en droog

69,95

Vernieuwd huidvriendelijke zadeldoek met ideale pasvorm voor jumping Navy blauw en dressage wit. Erg comfortabel met een goed ruiter/paard gevoel. Het zadeldoek absorbeert en ventileert hitte, voorkomt wrijving en heeft een belangrijke dempende werking.

159,95

Waterproof lang stalgordijn van hoge kwaliteit met luxe geborduurd Horse Victory Logo. Makkelijk schoon te maken.