Bestellen bij Horse Victory is eenvoudig en hiervoor volgt u de onderstaande stappen:

  • Stap 1 Bezoek de verschillende pagina’s op de website en plaats het gewenste artikel of de gewenste artikelen in de winkelmand
  • Stap 2 Vul uw persoonlijke gegevens in (als u al ingelogd bent is dat uiteraard niet nogmaals nodig).
  • Stap 3 In de kassa kiest voor een datum en een afleveradres. Wij kunnen enkel leveren als zowel het factuur- als bezorgadres correct is ingevuld.
  • Stap 4 Kies een betaalwijze. Bij deze stap krijgt u vanzelf de betaalopties te zien die voor u van toepassing zijn.

Als u al eerder een bestelling hebt gedaan, kan de website in de meeste gevallen een aantal gegevens voor u invullen. Dan hoeft u enkel te controleren of de gegevens correct zijn. Wilt u hierop een wijziging aanbrengen dan kunt dat natuurlijk doen.

Wij proberen uw bestelling altijd zoveel mogelijk in 1 zending te bezorgen, maar het kan natuurlijk voorkomen dat we genoodzaakt zijn om dat te splitsen in 2 of meer zendingen. Dit heeft geen gevolgen voor de berekening van de verzendkosten.

Op ‘Mijn account’ vind u een PDF factuur, waarop u kunt zien voor welke betaalwijze u gekozen hebt. Onder de detailgegevens ziet u bijvoorbeeld wat er al betaald is of wat er inmiddels retour geboekt is.

BETALEN

Bij Horse Victory zijn er diverse betaalmogelijkheden: via iDEAL, met creditcard of via de andere getoonde opties. Tijdens het afrekenen in de kassa ziet u welke opties mogelijk zijn. Wat u ook kiest, u ontvangt altijd per zending een factuur. Op de factuur staat welke betaaloptie u voor die bestelling hebt gekozen. 

Vooraf betalen (voorafgaande aan de bezorging) 
Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de bestelling vooraf te betalen. Dit kan bijvoorbeeld via iDEAL. Voordeel is dat u altijd op een zo kort mogelijke termijn de bestelling (indien voorradig) krijgt. Retourneert u de bestelling, dan storten we de betaling binnen enkele werkdagen na retourboeking in onze administratie terug.

Creditcard
U kunt er ook voor kiezen om met de creditcard Visa of Mastercard te betalen. Uw creditcard gegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Door deze hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een creditcard bij Horse Victory veilig.

  • Plaats uw bestelling en kies voor betalen met creditcard
  • Vul uw creditcardnummer, de vervaldatum en de CID/CVC code in. Deze code wordt gebruikt ter verificatie en staat meestal op de achterzijde van de creditcard.
  • De gegevens worden naar de creditcardmaatschappij verstuurd.
  • In veel gevallen moet u de betaling verifiëren met 3D Secure (Mastercard) of Verified by Visa. Dit zijn beveiligingsmaatregelen voor het betalen via internet. Met 3D Secure (Mastercard) en Verified by Visa doet u uw internetaankopen met een extra wachtwoord.
  • Zodra de transactie is geautoriseerd ontvangt u hierover bericht en wordt uw bestelling (mits voorradig) verzonden.
  • In veel gevallen wordt het bedrag automatisch van uw rekening afgeschreven (raadpleeg voor meer informatie uw creditcardmaatschappij). Mocht u besluiten de bestelling – of een deel hiervan – te annuleren of terug te sturen, dan ontvangt u het tegoed weer terug op uw creditcard. U krijgt van ons een e-mail als we opdracht tot terugbetaling hebben gedaan. Meestal is de terugbetaling binnen 6 weken zichtbaar op uw overzicht.