Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag.

Wat kan ik het beste gebruiken voor mijn paard? Joint Support Plus of Joint Care Sport?

Dit is afhankelijk van verschillende factoren, De Joint Support Plus wordt meestal gebruikt als ondersteuning na operaties, bij veulens en jaarlingen (O/X benen, groeiplaatontstekingen) en als onderhoud van alle paarden en pony’s en bij lichte kreupelheden.
De Joint Care Sport wordt meer gebruikt voor paarden en pony’s die in de sport lopen, zeer hoog gedoseerd net als de gewone Joint Support Plus maar met nog extra hyaluronzuur, collageen type II, vitaminen complexen en toegestane ontstekingsremmende en pijnwerende kruiden.

Waarvoor is de Lacta-Sport Performance en hoe gebruik ik het?

Lacta-Sport Performance is tegen verzuring van de spieren en zorgt voor meer zuurstof opname in het bloed en de spieren.
Lacta-Sport Performance word meestal gebruikt de avond voor de wedstrijd 1 schepje van 30gr  en de dagen van de wedstrijd ongeveer 4 uur voor aanvang van de proef 1 schepje van 30gr  .Ook kan het gebruikt worden als kuur in plaats van het paard door een arts in te laten spuiten tegen de verzuring geeft men 15 dagen 1 schepje van 30gr.

Heeft Lacta Sport Performance nog meer voordelen?

Lacta Sport Performance is het meest complete ”breed-spectrum” supplement voor sportpaarden.
Het zorgt voor tevens voor  toename van kracht, afname van stramheid en toename souplesse, sneller herstel,verhoogde weerstand en verminderde schade op cellulair vlak na zware inspanningen.
Wordt gegeven 1 schepje van 30gr  per dag 2 dagen voor,tijdens en na de wedstrijd.

Zijn jullie producten allemaal doping vrij?

Al onze producten zijn doping vrij conform de FEI richtlijnen.

Wanneer gebruik ik de Muscle XL?

Muscle XL wordt gebruikt voor het kweken van spieren, het wordt dan ook altijd gebruikt in combinatie met training. Muscle XL wordt vaak gebruikt voor het trainen van jonge paarden,paarden die te hard groeien, voor(hengsten)keuringen,na blessures en stilstand en voor extra spierkracht tijdens de topsport.

Ik gebruik jullie producten al geruime tijd en ben zeer enthousiast maar ik vind ze wel prijzig waarom is dit?

Onze producten zijn zo breed en zo hoog gedoseerd dat we daarom niet echt goedkoop kunnen zijn echter ga je van ieder product de werkzame stof afzetten tegen de prijs de zul je concluderen dat we wel 1 van de, zo niet de goedkoopste zijn.

Kan ik de Horse Victory producten ook via mijn dierenarts krijgen en scheelt het in de prijs?

U kunt in veel gevallen de producten via uw dierenarts krijgen de prijs blijft gelijk

Mijn paard/pony is altijd zo onrustig en kijkerig op concour waardoor het vaak mis gaat,hebben jullie daar ook iets voor?

Ja, Calm Down is speciaal voor deze paarden/pony’s, ze worden rustig zonder dat het ten kosten gaat van de prestaties. Calm Down wordt oa ook gebruikt als een kuur wanneer ze box rust nodig hebben,bij bezoek van smit of dierenarts of voor het scheren van paard of pony.

Wat is er voor paarden die altijd last hebben van kleine pijntjes?

Hiervoor hebben we een nieuw top product, P-Solution genaamd. Dit is de zeer krachtige, dopingvrije pijnstiller op basis van velen pijnwerende en ontstekingsremmende kruiden.

Als ik de nieuwe Joint Care Sport gebruik wanneer merk ik dan verschil bij mijn paard/pony?

Bijna alle professionele ruiters voelen binnen 3 weken een duidelijk positief effect op de beweging van het paard. Hierdoor is Joint Care Sport een must voor de professionele paardenhouderij.

Waarvoor wordt Tendon-Care gebruikt?

Tendon-Care is aangewezen ter preventie en ter ondersteuning tijdens revalidatie van pees,spier en ligamentproblemen. De ervaring bij revalidatie is dat de hersteltijd veel korter is en dat de structuur van de pees veel beter wordt.

Wanneer geef ik mijn paard Vitamine E Plus?

Dit gebruikt men als een paard EMND heeft en bevordert tevens het genezingsproces van paarden met spierproblemen zoals maandagziekte en zenuwproblemen zoals ataxie en het remt de celveroudering.