Bij Horse Victory zijn er diverse betaalmogelijkheden: via iDEAL, met creditcard of via de andere getoonde opties. Tijdens het afrekenen in de kassa ziet u welke opties mogelijk zijn. Wat u ook kiest, u ontvangt altijd per zending een factuur. Op de factuur staat welke betaaloptie u voor die bestelling hebt gekozen. 

Vooraf betalen (voorafgaande aan de bezorging) 
Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de bestelling vooraf te betalen. Dit kan bijvoorbeeld via iDEAL. Voordeel is dat u altijd op een zo kort mogelijke termijn de bestelling (indien voorradig) krijgt. Retourneert u de bestelling, dan storten we de betaling binnen enkele werkdagen na retourboeking in onze administratie terug.

Creditcard
U kunt er ook voor kiezen om met de creditcard Visa of Mastercard te betalen. Uw creditcard gegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Door deze hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een creditcard bij Horse Victory veilig.

  • Plaats uw bestelling en kies voor betalen met creditcard
  • Vul uw creditcardnummer, de vervaldatum en de CID/CVC code in. Deze code wordt gebruikt ter verificatie en staat meestal op de achterzijde van de creditcard.
  • De gegevens worden naar de creditcardmaatschappij verstuurd.
  • In veel gevallen moet u de betaling verifiëren met 3D Secure (Mastercard) of Verified by Visa. Dit zijn beveiligingsmaatregelen voor het betalen via internet. Met 3D Secure (Mastercard) en Verified by Visa doet u uw internetaankopen met een extra wachtwoord.
  • Zodra de transactie is geautoriseerd ontvangt u hierover bericht en wordt uw bestelling (mits voorradig) verzonden.
  • In veel gevallen wordt het bedrag automatisch van uw rekening afgeschreven (raadpleeg voor meer informatie uw creditcardmaatschappij). Mocht u besluiten de bestelling – of een deel hiervan – te annuleren of terug te sturen, dan ontvangt u het tegoed weer terug op uw creditcard. U krijgt van ons een e-mail als we opdracht tot terugbetaling hebben gedaan. Meestal is de terugbetaling binnen 6 weken zichtbaar op uw overzicht.